субота, 27. фебруар 2010.

Invekta - poklonite poverenje najboljima

Preduzeće Invekta je specijalizovano za pružanje stručnih i visokokvalitetnih usluga u oblasti higijene za pravna i fizička lica. Sistem higijene u poslovnim objektima oslobadja Vas svake brige vezane za higijenu.
Profesionalni odnos prema poverenim obavezama, stručnost i iskustvo u radu spojeni sa poslednjom generacijom mašina, isključivo uvoznim hemijskim sredstvima i emulzijama renomiranih svetskih proizvodjača, obezbedjuje da čistoća Vašeg objekta dobije potpuno novu dimenziju. Iz palete usluga preduzeća Invekta izdvajamo:


Za sve naše usluge možemo izvršiti prezentaciju u Vašem objektu. Ukoliko se opredelite za nas postoji mogućnost izvodjenja radova i u večernjim terminima.

3 коментара:

  1. Komentari su ponekad i suvišni. Ako vam treba neka od usluga nevedenih u gornjem spisku, npr. tepih servis, ili mašinsko pranje nameštaja, pozovite one koji vas neće prevariti i sa čijim uslugama ćete itekako biti zadovoljni!

    ОдговориИзбриши
  2. Ako ste u dilemi gde da operete tepih i da ispolirate parket mogu vas uputiti na Invekta servis jer sam proces od preuzimanja i vracanja tepiha traje od tri do pet dana.Meni su tepihe oprali za dva dana a vrse i opsivanje tepiha.
    tepih servis

    ОдговориИзбриши
  3. Sta reci Invekta je kompanija odlicnih profesionalaca koji su svoju delatnost
    ravili do te mere da je malo kompanija
    kod nas koje mogu da im pariraju u poslovima
    u oblasti usluga higijene.
    Tepih servis

    ОдговориИзбриши