среда, 15. јун 2022.

Šinska magnetna rasveta

Šinska rasveta


Kada smo pomislili da je, skoro sve, već rečeno i napisano na temu šinske rasvete, stižu nam nova rešenja, nova dostignuća u ostvarenju naših želja, naše neostvarene mašte.

Nije bilo dovoljno što je bila ’’samo’’ šinska, već se stiglo i dalje i više od toga, da bude i šinska, i da bude i šinska magnetna rasveta.

Ne možemo, ni ovom prilikom a da ne kažemo da im je medju prvim karakteristikama moderan i savremen izgled. Nećemo pogrešiti ako kažemo da je i mogućnost primene, upotrebe i ugradnje i nadgradnje skoro na samoj granici veoma zahtevnog svojstva, a to je i svojstvo i osobina, koja se retko može naći i pripisati kod drugih proizvoda. Zvuči, kao ime, skoro jednostavno, a nije, i mora se naglasiti! Ovi proizvodi su skoro univerzalni. Neće nam zameriti ostali potrošači – korisnici, ali stručna lica, profesionalci, umetnici dobro znaju šta znači karakteristika : ovo su baš univerzalni proizvodi!

Pokušaćemo ’’nekim’’ redosledom da vas upoznamo sa sledećim zapažanjima i mišljenjima, a da, pri tom, ne ponovimo navode koji su vam predočeni u našem opisu kod šinske rasvete. Moramo priznati da neće biti jednostavno, jer već postojeća sličnost je neizbežna kreativnost, koju smo, na početku, na kratko pomenuli, dominira u ostvarenju naših želja, kako za ugradnju, pa i nadgradnju kod svih podloga, pri čemu je gipsana podloga ispred ostalih. Neće nam se zameriti ako naglasimo da je dominantna. Prosto rečeno, ’’stvoreni su jedno za drugo’’! Jedno drugom ’’omogućavaju’’ preciznost do perfekcije.

Još kada se svemu ovom doda dominacija aluminijuma, kao osnovnog materijala, ostaje se bez mogućnosti da se nešto više kaže?!

Preostaje da vam kažemo i ponešto o izvanrednim magnetnim šinama, koje su značajan dodatak utisku da je reč o savršenstvu, zaista! Ubedjeni smo da će i vaše uverenje biti takvo!

Magnetna rešenja su brojna, veoma dobro osmišljena u rešenjima magnetnih šina od crnih ili belih aluminijumskih šina, koje su presvučene prahom, pa magnetnih svetiljki i ostale opreme koja je pravi dodatak, da upotpuni očekivane, i vaše i naše zahteve. Omogućava da se sama LED svetla ’’samostalno’’ drže silom magneta u celoj dužini magnetne šine, omogućeno vam je da bez napora možete da prilagodite sebi odgovarajući smer osvetljenja.

Magnetnu šinu možete instalirati po važem izboru i na zidovima i na plafonima. Moramo vam naglasiti da integrisani strujni krug od 48 /24 V zahteva magnetne LED proizvode, kao izvor svetlosti!!

Magnetni svetlosni sistemi su posebno osmišljeni, uključujući i njihov dizajn da prihvate rasvetna tela različitih oblika i raznih umetničkih stilova koja ne zaostaju za modernim. Sve to zajedno daje i vama i nama uverenje da je mogućnost kreativnih rešenja skoro neograničena.

Već smo vam rekli, ali korisno ćemo ponoviti da se mogu instalirati površinski (tzv ’’nadgradni’’), ugradno, pa i kao viseći.

Sve ostalo što možete poželeti kao informaciju više od ovoga ostajemo vam na raspolaganju, kao i do sada. I ubuduće svakako!

Promotivni tekst sa sajta Xenon Light

Нема коментара:

Постави коментар