петак, 24. децембар 2021.

Medicinski letovi

 

Uprkos lokaciji na kojoj treba da se podvrgnete nekoj operaciji ili nekom drugom medicinskom tretmanu, naši agenti će pronaći privatni avion koji će vas bezbedno prevesti tamo, osiguravajući da se ispune svi vaši zahtevi.

Postoji niz različitih posebno medicinski opremljenih aviona, od kojih je svaki vrhunskog kvaliteta, tako da se naši klijenti mogu osećati savršeno bezbedno i sigurno tokom putovanja, kada im je potrebna ozbiljna lekarska pomoć.
Ponosimo se najkraćim mogućim vremenom čekanja, pouzdanim putovanjem, vrhunskom medicinskom opremom najvišeg kvaliteta i iskusnim medicinskim osobljem spremnim da pruži najbolju moguću medicinsku negu vama ili nekome do koga vam je stalo. Naravno, svaki avion se može prilagoditi dodatnom opremom kako bi se zadovoljile potrebe naših klijenata. Pacijenti koji putuju pomoću naše avio ambulante dobijaju odličan tretman i stižu na željenu lokaciju bilo gde u najbržem mogućem vremenskom periodu.

Naše kancelarije rade non-stop na dovođenju pacijenata na traženo mesto najbržim rutama kako bi bili blagovremeno, bezbedno i sigurno prebačeni u bolnice. Služba vazdušne ambulante je uvek spremna kada nas pozovete i potrudićemo se da smanjimo vreme između poletanja i dolaska na odredište.

Izvor: Royal Charter Service

Нема коментара:

Постави коментар