субота, 28. август 2021.

Pogledajte ove prelepe nekretnine koje su se pojavile na tržištu

 Pitanju šta su prelepe nekretnine, može se prići sa hiljadu strana i to nam kaže agentica „Solis“ nekretnina Gabriela Orosi, koja još kaže kako je za nju lepa nekretnina pre svega funkcionalna nekretnina koja ima dobar raspored prostorija.



Lepa nekretnina po njoj treba da poseduje što bolju prirodnu ventilaciju i nije toliko važno da li je ta nekretnina renovirana ili ne, već da se u njoj pre svega osećamo prijatno i to naravno nema veze sa izgledom nekretnine. Izgled nekretnine uvek može da se popravi i uredi prema ličnom ukusu i želji novog vlasnika nekretnine.

Ne reaguju i ne procenjuju svi klijenti nekretninu samo prema njenom izgledu, jer neko će reći da nema dovoljno novca da kupi neku nekretninu, a iako je recimo neka nekretnina lepa, klijentu ne odgovara to što se nalazi na trećem spratu bez lifta.

Lepota nekretnina najčešće se vezuje samo za izgled, ali je jasno kako neku nekretninu trebate gledati, sagledati  i proceniti sa više strana. Kada razmišljate o kupovini neke nekretnine, svakako treba razmišljati o spratnosti nekretnine, detalj koji je izuzetno važan za stariju populaciju, jer za mlađu populaciju nije problem da se sa lakoćom popne i na 5 sprat bez lifta. Isto tako važno je i samo okruženje nekretnine i potpuno je jasno kako jedna nekretnina sadrži puno više detalja od samog vizuelnog izgleda.

Nije predodređeno i ne mora biti pravilo da se lepe nekretnine nalaze samo u centru grada, a možemo napomenuti kako se sve češće mogu videti izuzetno lepe i kvalitetne nekretnine i na obodu Novog Sada. Ako se govori o lepoj nekretnini to ne mora biti samo neka lepa kuća, već lepa nekretnina može biti i dobro održavana stambena ili poslovna zgrada. I naravno ako posmatramo neku novoizgrađenu zgradu naročito u poslednje vreme i ovakav objekt možemo smatrati lepom nekretninom.

Iskusni licencirani agenti će uvek reći kako lepim stanom smatraju stan koji je funkcionalan i koji ima dobar raspored prostorija. Lepotu stana svakako čini i osvetljenost stana pa se stan čiji prozori gledaju na južnu ili istočnu stranu smatra ipak lepšim od stanova koji gledaju na dve druge strane sveta, a naročito na sever.

Sigurno su se pojedini klijenti zapitali na kojoj lokaciji u Novom Sadu i okolini ima posebno lepih nekretnina. U nekom prošlom vremenu Tatarsko brdo u Sremskoj Kamenici, smatralo se posebno ekskluzivnom lokacijom sa izuzetno lepim i kvalitetno izgrađenim kućama. Kuće na ovoj lokaciji su posedovali da tako kažemo poznati ljudi, pre svega uspešni poslovni ljudi.

Lokacija koja se često spominje ovih dana je Adamovićevo naselje, koje se inače smatra elitnim delom grada, a primetno je kako je u ovom naselju izgrađen veći broj novih vila. Moramo ipak napomenuti kako je za neke Adamovićevo naselje i pomalo kako se to kaže „izvikano“, jer je deo kuća u ovom naselju zreo za renoviranje, a postoje i kuće koje bi odmah trebalo srušiti i izgraditi potpuno nov objekat.


Lepih nekretnina ima i van Novog Sada pa moramo navesti kako je u Veterniku izgrađen veliki broj izuzetno lepih nekretnina i one su novijeg datuma. Evidentno je kako je Veternik postao izuzetno popularno naselje nakon nesretnih dešavanja 90-tih godina. Rumenka se skoro spojila sa Novim Sadom pa se i u ovom mestu mogu videti novoizgrađene, izuzetno lepe kuće.


Izvor : https://www.solis-nekretnine.com/blognekretnine/Pogledajte-ove-prelepe-nekretnine-koje-su-se-pojavile-na-trzistu-150.html

1 коментар:

  1. Sviđa mi se kuća na slici. JOš kada bi umesto bekatonom dvorište bilo popločano pločama od prirodnog kamena. Jeste malo skuplje ali duh i stil se ne mogu meriti parama

    ОдговориИзбриши