петак, 27. мај 2022.

AVIONI ZA GRUPNE LETOVE

 Ako putujete sa većom grupom ljudi, ali i dalje želite udobnost i luksuz privatnog aviona, ne tražite dalje i isprobajte našu opciju aviona za grupne letove koja nudi isti sjaj kao i uobičajene manje privatne letelice, ali sa dodatnim prostorom za sve vaše zaposlene. Sada, možete prisustvovati tom hitnom poslovnom sastanku sa svim svojim kolegama bilo gde u svetu, pa čak i završavati svakodnevne poslovne obaveze na avionu jer je opremljen kancelarijama savršenim za svakog poslovnog čoveka.




ZAŠTO ROYAL CHARTER SERVICE?

Udobnost, luksuz i praktičnost – sve to imamo! Glavni cilj našeg osoblja je da svako putovanje učini nezaboravnim zadovoljstvom. Možda ćete dobiti sličan tretman u prvoj klasi komercijalne avio kompanije, ali zašto se boriti sa drugim putnicima kada možete odlučiti da letite zajedno sa osobama do kojih vam je stalo, kad god i gde god želite, privatnim avionom.

ODGOVORNOST: Royal Charter Service je avio-broker. Mi nismo operateri ili direktni avioprevoznik; mi nismo u operativnoj kontroli aviona. Sve letove će obavljati direktni avioprevoznik ili direktni strani avioprevoznik, prema potrebi, koji će imati operativnu kontrolu vazduhoplova.


Izvor : https://royalcharterservice.com/sr/avioni-za-grupne-letove/



Нема коментара:

Постави коментар