субота, 7. октобар 2023.

Privatni aerodrom parking – uštedite novac i vreme

privatni parking R Parking


Privatni aerodrom parking je jedna od prvih stavki na listi troškova prilikom planiranja putovanja. Ukoliko se odlučite za let avionom, a želite do aerodroma Nikola Tesla da dođete svojim autom, prvo se morate raspitati gde i kako bezbedno parkirati auto. I da bude povoljno po vaš budžet. Ono što je presudno kada je parkiranje auta u pitanju jeste pre svega blizina samog parkinga. Vreme koje odvajate od auta da samog terminala treba da bude minimalno. Tako ne biste morali još ranije od predviđenih dva sata da krećete na aerodrom. Problem sa kojima se mnogi putnici suočavaju jeste popunjena javna garaža aerodroma Nikola Tesla. I tada ste već u problemu, gde i kako na sigurno ostaviti vaš automobil? Poslednjih godina rešenje je svakako privatni aerodrom parking , na kojem unapred znate da vas čeka mesto.

Privatni parking štedi novac


Da ne biste došli u situaciju da zakasnite na čekiranje na aerodrom zato što u javnoj garaži aerodroma Nikola Tesla nema mesta, možete da se unapred obezbedite i na najbližem privatnom aerodrom parkingu rezervišete svoje mesto. Cenovno, ovaj potez vam se više isplati, jer je 700 dinara cena parking po danu. Cena je još niža i povoljnija ukoliko auto na parking ostavljate više dana, te na ovaj način možete ozbiljno da uštedite na ovoj stavki. Pri tom sebe ćete sigurno dodatno pošetedeti bilo kakve nelagodnosti I stresa jer a nećete doći u situaciju da nema mesta. Zbog toga je potrebno pre putovanja da rezervišete svoje mesto na privatnom parking. Sve što je neophodno jeste da, online putem, popunite formular podacima i vaš posao je završen za minut.

Blizina je veoma važan faktor


Prilikom odabira privatnog parkinga, najbolja opcija je da odaberete prvi parking koji se nalazi preko puta teretnog ulaza u aerodrom. Nakon ostavljanja automobila i preuzimanja garancijskog lista na licu mesta ćete odlučiti da li želite da vas prevezu zaposleni na ovom parkingu ili biste radije prošetali. To u mnogome zavisi od vašeg raspoloženja ali i veličine vašeg prtljaga. Blizina parking vam štedi vreme i garantuje da ćete sigurno stići za nekoliko minuta do terminala. Svi znamo da je jedan od najvećih problema na aerodromu – gužva u saobraćaju. Svakodnevno smo svedoci velikih zastoja, kolapsa, čekanja u kolonama i izuzetno sporog kretenja generalno u saobraćaju. Usled ovakvih nepovoljnih situacija, može se dogoditi da zakasnite na željeni let (osim ako ne putujete privatnim avionom). U najvećem broju slučajeva cena karte, koju ste već platili, vam neće biti refundirana, ili ćete na tu refundaciju čekati veoma dugo. To je ujedno i vaoma neprijatna situacija za vas i veliki stres. Opet ćete morati da umanjite budžet za cenu avionske karte. Veliko je pitanje da li ćete uspeti da rezervišete kartu za taj ili sličan datum.

Bezbednost vozila na privatnom parkingu


Aerodrom parking u privatnoj režiji mora da bude dobro obezbeđen i da vam omogući da u svakom momentu dobijete sliku svog četverotočkaša. Zbog toga svoje vozilo obavezno parkirajte na sigurnom i bezbednom parking. Taj parking mora da ima dobru pokrivenost kamerama. To znači da su digitalna bezbednost vašeg vozila zagarantovani. S druge strane, ovaj parking je ograđen čvrstom i metalnom ogradom i pristup imaju samo vlasnici parkiranih vozila i zaposlena lica. Kako bi bezbednost bila na maksimalnom nivou, na parkingu je u svakom trenutku prisutan i čuvar koji je tu 24h. Takođe zaposleni u kol centru su vam na usluzi  za bilo kakve vase nadoumice i pitanja.

Tekst i slike pozajmljene sa bloga R Parking Beograd 

Нема коментара:

Постави коментар